BANNERI
 NAKUPALAT Aikuisyhteisö 
 EDULLINEN Seksikauppa 
 ILMAISET trailerit 

VET/SFB tunnus

Pornograafinen kuvaohjelma - ehdoton K18 ikäraja

Toimii kaikilla tietokoneilla JA MOBIILI laitteilla

Kahden miesstripparin naisseikkailu

Miesstripparin keikkamatka - kaksi miesstrippari käy keikkamatkallaan tyydyttämässä fanitytön. Tony Scorpion ja Mr. Jack panee tyttöön vauhtia.

Oletko miettinyt millaista on olla miesstrippari? Miesstripparin työnkuva on raskas. Keikkamatkan on rankkoja ja niillä joutuu yöpymään vieraiden tyttöjen luona. Joskus tytöt ovat kovin innokkaita, ja nukkuminen jää vähiin. Se kysyy kuntoa.

Tässä dokumentti Tony Scorpionin ja Mr. Jackin tyypilliseltä keikkamatkalta ja mitä siellä tapahtuu. Miesstripparin työ ei tunnetusti ole kevyttä - kuntoa kysytään ja vauhtia piisaa. Pojat kuvaavat toisiaan innokaan fanin kanssa. Isot puheet ja lavashow täytyy todistaa todeksi jotta tyttö uskoo, ettei kaikki ole vain näytelmää.

Mr. Jack kuvasi aikansa Scorpan ja tytön suuseksiä ja innokasta panoa. Sitten hänen täytyi päästää paineet pihalle ja ensimmäiset satsit lensi tytön päälle kun Scorppa ystävällisesti piti kameraa. Tämän jälkeen Scorppa pääsi jatkamaan fanin tyydyttämistä ja roiski kiihkeän panon jälkeen satsit tytön masulle. Tämän dokumentin jälkeen tiedämme mistä nämä miehet on tehty. Esiintyy: Summer, Scorppa ja Mr Jack

Arkistojen helmi, suosittu Summer, Scorpion ja Jack video uudelleenjulkaistuna paremmalla kuvalaadulla ja mobiililaitteilla toimivana versiona.


Tilaus

  1. Tilaa video lähettämällä tekstiviesti VIDEO  1064 numeroon 179139. Viestin hinta on 5,00€.
  2. Saat vastausviestissä koodin, jolla voit katsoa tätä videota seuraavan 36 tunnin ajan.
  3. Syötä koodi vasemmassa laidassa olevaan lomakkeeseen.

Huom: Testaa ennen maksua, että näet tämän ilmaisvideon.

Jos video ei näy, koneestasi saattaa puuttua Flash Player, se on liian hidas tai nettiyhteytesi ei ole riittävän nopea.

Voit maksaa myös Fiamaxtilin kautta: