BANNERI
 NAKUPALAT Aikuisyhteisö 
 SEKSITREFFIT 
 ILMAISET trailerit 

VET/SFB tunnus

Pornograafinen kuvaohjelma - ehdoton K18 ikäraja

Toimii kaikilla tietokoneilla JA MOBIILI laitteilla

Narttuvaimon fani pääsee panolle

Roberto ja Narttuvaimo ovat ilmoittaneet olostaan Helsingissä eräällä sivustolla että nyt olisi vapaata aikaa tavata faneja. NarttuVaimo löytää viestien joukosta erään herran jota Narttu on jo salaa himoinnut pitempään. Vieras mies pyydetään lasilliselle.

Hotellilla Narttuvaimo alkaa jo käydä sen verran kuumana että päättää riisua vieraan vaatteet. Narttu alkaa ahnaasti imemään tämän kullia miehen nauttiessa NarttuVaimon vieraanvaraisuudesta. Roberto huomaa tässä myös tilaisuuden ja nappaa kameran käteensä ja alkaa kuvaamaan tapahtumaa, eikä kumpaakaan tämä tunnu häiritsevän, päinvastoin.

Vieras pääsee nauttimaan kaikin mahdollisin tavoin NarttuVaimosta ja tämän jokaisesta reiästä Roberton kuvatessa. Herralla on selkeästi panotaidot hallussa NarttuVaimon kehuessa. Etenkin anaalipaneminen tuntuu olevan erittäin hyvin hallussa koska NarttuVaimo vaikeroi nautinnosta vieraan miehen pannessa Narttua anaaliin.

Tällä videolla näet aidosti miten eräs onnekas Fani pääsee nauttimaan NarttuVaimosta jokaisessa asennossa ja jokaisesta reiästä. Näemme miten Fani voi myös tuottaa nautintoa tälle kiimaiselle NarttuVaimolle.

Onko kenties mahdollisesti niin että NarttuVaimo jäi kaipaamaan herran perseystävällistä kyrpää, ja tulee haluamaan lisää?


Tilaus

  1. Tilaa video lähettämällä tekstiviesti VIDEO  1191 numeroon 179139. Viestin hinta on 5,00€.
  2. Saat vastausviestissä koodin, jolla voit katsoa tätä videota seuraavan 36 tunnin ajan.
  3. Syötä koodi vasemmassa laidassa olevaan lomakkeeseen.

Huom: Testaa ennen maksua, että näet tämän ilmaisvideon.

Jos video ei näy, koneestasi saattaa puuttua Flash Player, se on liian hidas tai nettiyhteytesi ei ole riittävän nopea.

Voit maksaa myös Fiamaxtilin kautta: