BANNERI
 NAKUPALAT Aikuisyhteisö 
 SEKSITREFFIT 
 ILMAISET trailerit 

VET/SFB tunnus

Pornograafinen kuvaohjelma - ehdoton K18 ikäraja

Tämä VAIN tietokoneilla joissa FLASH

SuomiTeinit 2 elokuva

Entistäkin tiukempi! Nuoret teinikissat superkiimassa! Supersuositun "Suomi Teinit 1" leffan odotettu jatko-osa! Suomen tunnetut teinikuvaajat ovat jälleen tallentaneet Suomiteinit sarjan jatko-osassa 18-22 vuotiaita kiimaisia ja tiukkaperäisiä teinityttöjä kovakankisten sankarien seurassa.

Miesten hapenottokyky joutui koville ja hikipisarat valuivat kun nuoruuden kiimassa olevia teinityttöjä tyydytettiin suihkussa, olohuoneessa, studiolla, koekuvauksissa ja muissa "tiukoissa" paikoissa. Ja kissat huusivat jatkuvasti LISÄÄ!! Yleiskunto oli tiukilla, mutta seisokin kanssa ei ollut kenelläkään ongelmia, koska tiukka liha puristi munanvartta ja kiimaiset vikinät säestivät työntöjä. "Olipa rankka kuvauskeikka ja paikat oli tiukkoja, mutta jonkunhan se täytyy uhrautua" totesi yksi nimettömänä pysyttelevä miesmalli. Kunnon lastien heittäminen teinitytön naamalle korvasi varmasti kaikki rasitukset joille miesmalleja kuvauksien aikana jouduttiin alistamaan.

Jos et pidä näytellyistä videoista, missä tytöt feikkaa, niin Suomiteinit 2 on sinua varten. Täällä tytöt nauttivat aidosti, ovat superkiimaisia ja haluavat isoa kullia loputtomiin! Ero feikattuihin videoihin on itse nähtävä! KESTO YLI 2 TUNTIA!!


Tilaus

  1. Tilaa video lähettämällä tekstiviesti LEFFA  123 numeroon 179139. Viestin hinta on 9,00€.
  2. Saat vastausviestissä koodin, jolla voit katsoa tätä videota seuraavan 72 tunnin ajan.
  3. Syötä koodi vasemmassa laidassa olevaan lomakkeeseen.

Huom: Testaa ennen maksua, että näet tämän ilmaisvideon.

Jos video ei näy, koneestasi saattaa puuttua Flash Player, se on liian hidas tai nettiyhteytesi ei ole riittävän nopea.

Voit maksaa myös Fiamaxtilin kautta: