BANNERI
 NAKUPALAT Aikuisyhteisö 
 SEKSITREFFIT 
 ILMAISET trailerit 

VET/SFB tunnus

Pornograafinen kuvaohjelma - ehdoton K18 ikäraja

Toimii kaikilla tietokoneilla JA MOBIILI laitteilla

Mr Lothar ja Henna – Messenger keskustelun seuraukset

Mr Lothar ja Henna ovat jutelleet MSN Messengerissä, keskustelussa Henna on kertonut että haluaisi ottaa Lotharilta suihin ja niellä hänen spermansa. Keskustelun aikana Henna on myös kertonut että haluaisi ratsastaa ja arvellut että saisi kerrankin huolella munaa jos Lothar tulisi kyläilemään hänen luonaan. Lothar puolestaan on sanonut että haluaisi kuvata tuon tapahtuman, johon Henna on vastannut olevansa valmis.

Sanoista tekoihin, Lothar ajaa saman tien Hennan luokse kylään ja laittaa kameran käymään. Aluksi Henna ujostelee kameraa, mutta ei mene kuin hetki ja näyttää siltä että hän on unohtanut koko kameran ja keskittyy vain suihinottoon. Viimeistään siinä kohdalla kamera on unohtunut totaalisesti kun Lothar upottaa kullinsa Hennan pilluun ja tyttö vinkuu kuin viimeistä päivää. Homma ei kuitenkaan etene ihan mesessä suunnitellun kaavan mukaan sillä noin tunnin nussimisen ja useiden asentojen vaihtojen jälkeen Lothar laukeaa Hennan rinnoille, hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen sillä tyttö maistelee spermat siitä suuhunsa.

Lotharin kommentti koekuvauksesta: Tässä videolla esiintyy yksi äänekkäimmistä tytöistä jota olen nussinut elämäni aikana.


Tilaus

  1. Tilaa video lähettämällä tekstiviesti VIDEO  401 numeroon 179139. Viestin hinta on 5,00€.
  2. Saat vastausviestissä koodin, jolla voit katsoa tätä videota seuraavan 36 tunnin ajan.
  3. Syötä koodi vasemmassa laidassa olevaan lomakkeeseen.

Huom: Testaa ennen maksua, että näet tämän ilmaisvideon.

Jos video ei näy, koneestasi saattaa puuttua Flash Player, se on liian hidas tai nettiyhteytesi ei ole riittävän nopea.

Voit maksaa myös Fiamaxtilin kautta: