BANNERI
 NAKUPALAT Aikuisyhteisö 
 SEKSITREFFIT 
 ILMAISET trailerit 

VET/SFB tunnus

Pornograafinen kuvaohjelma - ehdoton K18 ikäraja

Toimii kaikilla tietokoneilla JA MOBIILI laitteilla

Mr Lothar ja Angelica - Asuntoesittely

SEISKA-lehti on uutisoinut 02.08.2012 että tällä videolla esiintyvä Angelica on viettänyt kuuman lemmenyön kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen kanssa. Katso tältä videolta miten kuuma asuntoesittely sujui Angelicalta ja Mr Lotharilta. (huolestuneille tiedoksi että Hakkarainen EI esiinny mitenkään tällä videolla)

Angelica on tullut asuntoesittelyyn jonka suorittaa Mr Lothar, ensin esittely alkaa aivan normaalisti mutta siinä vaiheessa kun Angelica kumartuu kurottelemaan tuvanpöydällä olevia tavaroita ja hänen mekkonsa nousee niin ylös että Lothar huomaa Angelican olevan liikkeellä ilman alushousuja esittely saa uusia piirteitä.

Ensin Lothar kokeilee onko pöydälle tarjolle laitettu piirakka valmis nautittavaksi ja sitten hän tarjoilee Angelicalle pientä suolaista suuhunpantavaa, joka johtaa siihen että hetkeä myöhemmin pirtin pöydällä nussitaan ihan huolella. Pöydän lisäksi testataan sänky monissa eri asennoissa ja lopuksi Lothar roiskii spermansa Angelican päälle.

Angelica ylistää asuntoesittelyä huokailleen ja hengästyneenä ja ajoittain kovalla äänellä. Ilmeisesti esittely ylitti odotukset. Kyseessä on Angelican ensimmäinen asuntoesittely!


Tilaus

  1. Tilaa video lähettämällä tekstiviesti VIDEO  614 numeroon 179139. Viestin hinta on 5,00€.
  2. Saat vastausviestissä koodin, jolla voit katsoa tätä videota seuraavan 36 tunnin ajan.
  3. Syötä koodi vasemmassa laidassa olevaan lomakkeeseen.

Huom: Testaa ennen maksua, että näet tämän ilmaisvideon.

Jos video ei näy, koneestasi saattaa puuttua Flash Player, se on liian hidas tai nettiyhteytesi ei ole riittävän nopea.

Voit maksaa myös Fiamaxtilin kautta: